PAKKE 7 - PRIVATE HANDLER


ALT-I-ÉN-PAKKE!

Når sælger og køber har fundet hinanden, og ønsker at handle selv, sørger vi for at få handlen gennemført.

Vi udarbejder købsaftalen samt skødet og refusionsopgørelse til DK's absolut laveste pris - med garanti! Gælder også familiehandler og handler med små erhvervsejendomme.

Vi har Danmarks laveste pris på udarbejdelse af købsaftale, så der er mange penge at spare ift. brug af anden ejendomsmægler eller advokat.

Hvorfor skal I bruge Skødeeksperten.dk?

For det første er det vigtigt at have styr på juraen, så parterne ikke efterfølgende risikerer retssager og økonomiske krav fra modparten.

Eksempelvis kan blot én manglende passus i købsaftalen bevirke, at selvom sælger har fået udarbejdet tilstandsrapporter og tilbudt ejerskifteforsikring, vil sælger alligevel hæfte for fejl og mangler i 10 år.

For det andet vil det ubetinget altid være i begge parters interesse, at få en professionelle til at gennemgå papirerne, inden aftalen indgås.

Især er det vigigt for sælger i handler, hvor køber skal benytte ejendommen til bolig for sig selv.

Disse handler er omfattet af 'Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom', og blot en lille fejl eller manglende passus kan få fatale konsekvenser for sælger.

Handler omfattet af forbrugerbeskyttelsesloven er køb, hvor køber ønsker at anvende ejendommen til privat bolig, men også forældrekøbshandler er omfattet af lovens ufravigelige regler.

Vi udarbejder købsaftalen, indhenter dokumenter, informerer om skattemæssige forhold, hvis det ønskes, ligesom vi rådgiver om sælgeransvar og står for hele sagsbehandlingen.

Digital underskrift med Nem-Id
Når købsaftalen er klar, modtager begge parter et link til digital underskrift. Det sker med Nem-Id, så nemmere kan det ikke være.

Har en part ikke Nem-Id, hjælper vi med at udarbejde en papirfuldmagt, hvor der gives fuldmagt til en anden person, der har Nem-Id. Der beregnes et mindre gebyr herfor.

Vi er specialister i ejendomshandel og juridisk rådgivning og har over 35 års erfaring.

Endvidere er Skødeeksperten.dk fuldt ansvarsforsikret på lige fod med advokater og ejendomsmæglere.


SÆLGER TAGER KONTAKT

Det er typisk sælger, der henvender sig til os i private handler.

Når I har besluttet sig for at handle en ejendom, bestil da pakke 7, og vi udfører det samme arbejde som hos ejendomsmægleren, hvis huset var sat til salg på traditionel vis.

Hvis købers rådgiver udarbejder skødet og refusionsopgørelsen, kontrollerer vi dokumenterne for sælger uden tillæg.

Vi vil altid i købsaftalen opfordre modparten til at søge egen rådgiver, da Skødeeksperten.dk af naturlige årsager kun kan rådgive den ene part.

Med i pakke 7 er kontrol af det skøde og den refusionsopgørelse, som modparten udarbejder.

De fleste vælger at det er sælger, der skal berigtige handlen, og i så fald er der et tillæg på kun 2.000 kr. til berigtigelse af handlen, der svarer til indholdet af pakke 4.

Herudover skal der betales 100 kr. til en ejendomsdatarapport samt tinglysningsafgift til skødet, som køber normalt betaler.

Vi skal kun bruge ganske få oplysninger fra sælger, før vi kan have udkast til købsaftale klar.

Typisk går der kun 1-2 dage før købsaftalen kan underskrives, så hos os skal I ikke vente længe på at få handlen gennemført.

Hvis I har valgt, at vi skal berigtige, klares den efterfølgende tinglysning af skøde og evt. udarbejdelse af refusionsopgørelse på få dage, så sammenlagt går der ca. 2-3 uger før handlen er på plads.

Ring og få en uforpligtende snak med os, lige så snart køber og sælger er enige om pris og overtagelsesdag.

KØBER TAGER KONTAKT

I det omfang, det er køber, der henvender sig, vil vi tilsvarende opfordre sælger at søge egen rådgiver.

Vi udfører det samme arbejde som hos ejendomsmægleren, hvis huset var sat til salg på traditionel vis.

Der er et tillæg på 2.000 kr. til berigtigelse af handlen, svarende til indholdet af pakke 4.

Herudover skal der betales 100 kr. til en ejendomsdatarapport samt tinglysningsafgift til skødet.

BESTIL NU!

Ring nu eller bestil pakke 7 ved at benytte kontaktformularen.


TIL SALG VED MÆGLER?

Har I en køber til ejendommen, som har været til salg ved en ejendomsmægler, og formidlingsaftalen er udløbet, kan I overdrage sagen til Skødeeksperten.dk.

Vi kan for et lavt salær udarbejde købsaftalen, hvor I kan spare rigtig mange penge.

Hvis den skriftlige aftale med mægleren er udløbet, ikke forlænget eller fornyet, og der er tale om en 'SOLGT ellers GRATIS' aftale, er sælger helt frit stillet.

Der kan dog i visse tilfælde opstå problemer, hvis mægler har fremvist ejendommen for jeres køber i formidlingsperioden. Lad os hjælpe med at undersøge, om det er tilfældet i jeres sag.

Så ring til os eller kontakt os via kontaktformularen.

SPEKULERE I AT SKIFTE MÆGLER

Når sælger modtager et bud på ejendommen i slutningen af formidlingsaftaleperioden, kan der spekuleres i at vente med at sælge, indtil formidlingsaftalen er udløbet, og så skifte mægler.

Ejendommen må måske sælges med et betydeligt afslag, i forhold til den udbudte pris, og så er det vel ikke rimeligt, at sælger skal betale fuldt salær til den oprindelige mægler?

Skulle mægler eksempelvis have 75.000 kr. i salær, kan der ofte spares 50.000 kr. ved at skifte, vel og mærke sålænge købsaftalen ikke er underskrevet hos mægleren.

PS. Er der ikke tale om en SOLGT ellers GRATIS aftale, kan der være udgifter forbundet med at flytte til en anden mægler. Dette og andet undersøger vi for jer.